Termékpaletta és szervízszolgáltatás

Toshiba címkenyomtató

Toshiba TEC

A Toshiba TEC a címkenyomtatók területén kiemelkedő minőségű és legújabb technológiai fejlesztéseket kínál, amelyek kiváló nyomtatási minőséget és hatékonyságot biztosítanak. A vállalat erőssége nyomtatóik tartóssága, melyekhez saját festékszalagokat kínálnak. A Toshiba TEC piaci jelenléte és innovációs képessége révén meghatározó és magas minőségű szereplő a címkenyomtató piacon. A BCL a TOSHIBA TEC magyarországi disztribútora és szervizpartnere.

Tekintse meg és hasonlítsa össze a TOSHIBA címkenyomtatókat

Bixolon címkenyomtató

BIXOLON

A BIXOLON egy feltörekvő, gyorsan terjeszkedő és megbízható márka a címkenyomtatók piacán. Egyértelműen a ZEBRA nyomtatók kitűnő és versenyképes alternatívája – kiváló ár-érték arányt, könnyű kezelhetőséget és magas teljesítményt kínálva. A vállalat széles termékkínálattal rendelkezik, amely magában foglalja a mobil, asztali és ipari nyomtatókat is. A BCL a BIXOLON kiemelt magyarországi partnere és szervizpartnere.
Tekintse meg és hasonlítsa össze a BIXOLON címkenyomtatókat

Novexx címkenyomtató

Novexx Solutions

A Novexx Solutions kiemelkedő minőségű címkenyomtató megoldásokat kínál. Termékeik megbízhatóságukról és innovatív technológiájukról híresek, különösen az ipari alkalmazásokban. A BCL a Novexx magyarországi viszonteladója és szervizpartnere.
Amennyiben Novexx megoldások felől érdeklődik kérem keresse szakértőinket vagy küldjön ajánlatkérést.

Sato címkenyomtató

SATO

A SATO vezető szerepet tölt be az automatikus azonosítás és címkenyomtatási megoldások terén, különösen a precíziós nyomtatásban és az intelligens technológiák alkalmazásában. Termékeik megbízhatóságukról és rugalmasságukról ismertek, amelyek különféle iparágakban, például az egészségügyben, a gyártásban és a logisztikában is kiemelkedőek. A BCL a SATO magyarországi viszonteladója és szervizpartnere.
Amennyiben SATO megoldások felől érdeklődik kérem keresse szakértőinket vagy küldjön ajánlatkérést.

BCL Előre gondolkozunk

ARMOR IIMAK

Az ARMOR IIMAK a festékszalag gyártás egyik vezető vállalata, különösen Európában, amely kiváló minőségű és megbízható termékek széles választékát kínálja. A cég különösen kiemelkedik az ipari és kereskedelmi alkalmazásokban használt festékszalagok fejlesztésében, amelyek magas nyomtatási teljesítményt és tartósságot biztosítanak.
Tekintse meg és hasonlítsa össze az ARMOR festékszalagokat

LabelMate címke tekercselő címke számláló címke adagoló

LabelMate

A LabelMate egy belga vállalat, amely világszerte elismert a címkekezelési megoldások terén. A cég széles termékkínálata magában foglalja a címkecsévélőket, címkeleválasztókat és egyéb címkekezelő eszközöket, amelyek egyszerűsítik és hatékonyabbá teszik a címkenyomtatási folyamatokat. A LabelMate termékei híresek megbízhatóságukról, tartósságukról és könnyű használatukról, amelyek különböző iparágakban, például a logisztikában, gyártásban és kiskereskedelemben is kiemelkedőek.
Amennyiben LabelMate megoldások felől érdeklődik kérem keresse szakértőinket vagy küldjön ajánlatkérést.

BCL Előre gondolkozunk

BarTender

Seagull Scientific a BarTender szoftverek vezető gyártója, amely világszerte elismert címketervezési és nyomtatási megoldásokat kínál. A BarTender szoftvercsalád kiemelkedő funkcionalitást és rugalmasságot biztosít a címkenyomtatás, vonalkód-készítés és RFID címkézés terén. A Seagull Scientific különösen nagy hangsúlyt fektet a felhasználói élményre és a vállalati integrációra, lehetővé téve a zökkenőmentes és hatékony nyomtatási folyamatokat.
Amennyiben BarTender megoldások felől érdeklődik kérem keresse szakértőinket vagy

BCL Előre gondolkozunk

Loftware (korábban NiceLabel)

Az Euro Plus a NiceLabel szoftverek fejlesztője, amely világszerte elismert megoldásokat kínál címketervezés és nyomtatás terén. A NiceLabel szoftverek felhasználóbarát felületet és magas szintű rugalmasságot biztosítanak, lehetővé téve a gyors és hatékony címkekészítést és nyomtatást. Az Euro Plus különösen erős az ipari, logisztikai és egészségügyi alkalmazásokban, ahol a precizitás és a megbízhatóság kiemelten fontos.
Amennyiben NiceLabel megoldások felől érdeklődik kérem keresse szakértőinket vagy küldjön ajánlatkérést.

Címkenyomtatás és festékszalag tanácsadás

Tanácsadóink sokéves tapasztalattal állnak rendelkezésedre, hogy kérdéseidet megválaszolják és a felhasználási módok és körülmények alapján javasoljanak címkenyomtatókat és kompatibilis festékszalagokat. 

Keress minket elérhetőségeinken vagy foglalj időpontot időpont foglaló rendszerünkön keresztül. 

Címkenyomtató szervíz

Vállalatunk minőségi, professzionális szervizszolgáltatást nyújt. Vonalkód nyomtatók, címkenyomtatók szervizét és karbantartását eredeti gyári alkatrészek felhasználásával végezzük, csak a legmegbízhatóbb és legjobb minőségű alkatrészeket használjuk a javításokhoz. Szakembereink rendszeresen részt vesznek a gyártók által szervezett továbbképzéseken, hogy mindig naprakészek legyenek a legújabb technológiák és módszerek terén, így biztosítva a pontos, gyors és megbízható munkavégzést. 

Elkötelezettek vagyunk az ügyfeleink elégedettsége iránt, és minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy a lehető legjobb szerviz szolgáltatást nyújtsuk. 

BCL Előre gondolkozunk