Kapcsolat

Ügyfélszolgálat: 06-22-501-880                     E-mail: info kukac bcl.hu

Takács Gyula 

operatív igazgató

Telefon: 06 22 501 884
Mobil: 06 30 300 4405
takacs.gyula@bcl.hu

Tatai Ágnes 

tanácsadó, jelöléstechnikai szakértő

Telefon: 06 22 501 882
Mobil: 06 30 238 2081
tatai.agnes@bcl.hu

Csordás Andrea 

tanácsadó, címke nyomdai és jelöléstechnikai szakértő

Mobil: 06-30-729-0322
csordas.andrea@bcl.hu

Csabai Erzsébet 

tanácsadó, címke nyomdai szakértő

Mobil: 06 30 494 1454
csabai.erzsebet@bcl.hu

25 éves a BCL

A BCL Kft. 1998-ban alapította Csepregi Csegő. 

A kezdetben jelöléstechnikával, elsősorban címke nyomtatókkal foglalkozó cég hamar jelentős címkenyomda is lett. 

Mára termelésünk megoszlik a nyomatlan (és funkcionális), főleg ipari és logisztikai felhasználású címkegyártás és a magas színminőségű digitális vagy flexo termékcímkék között, mely utóbbiból számos termékkel a boltok polcain is találkozunk. 

Kínálatunk szerves része továbbra is a jelöléstechnika: címke és vonalkód nyomtatók, továbbá azokhoz festékszalag és alkatrész ellátás, címkézők és tekercselők és természetesen egy tapasztalt szervíz csapat. 

A vállalat büszke a rugalmas és ügyfél-centrikus folyamataira, minőségbiztosítási rendszerére és folyamatosan bővülő szolgáltatásaira.  

2023-ban az alapító nyugdíjba vonult, a BCL-t pedig két magyar magánszemély vásárolta meg és viszi tovább hasonló elvek és értékek mentén. 

 

 

 

Tagságok és elismerések


Cégünk tagja a Nyomda- és Papíripari Szövetségnek, a Papír és Nyomdaipari Műszaki Egyesületnek és a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetségnek is. Ezen szakmai tagságok révén folyamatosan fejlesztjük és bővítjük szakmai tudásunkat, és lehetőséget kapunk a szakma legjobb gyakorlatainak megismerésére is.

Tagjai vagyunk a régió legnagyobb vállalkozói érdekképviseleti szervezetének a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának is.

Cégünk a GS1 MAGYARORSZÁG Nonprofit Zrt. tagja is, mely a világ egyik legnagyobb vállalati szabványügyi szervezete. A GS1 rendszer alkalmazása révén javítjuk a logisztikai folyamatokat, és segítünk a termékek nyomon követhetőségének biztosításában is. 

Két kollégánk, Takács Gyula és Csabai Erzsébet, szakmai teljesítményük elismeréseként a szakma Hess András díját vehették át 2009-ben, illetve 2015-ben.

Referencia

Több, mint 25 éve dolgozunk az alábbi területeken:

 • Raktárlogisztika, szállítás
 • Autógyártás
 • Autóipari beszállítók
 • Elektronikai alkatrész gyártók
 • Étrendkiegészítők és vitamin termékek
 • Kozmetika
 • Műanyagipari és vegyipari gyártók
 • Élelmiszergyártók, élelmiszer kiskereskedelmi láncok
 • Egészségügy, laboratóriumok
 • Borászatok, kézműves sörök
 • Rendezvények

Minőségbiztosítás

ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszer

A BCL Kft mindig nagy hangsúlyt fektetett a minőségre, ezért már több, mint 20 éve bevezettük az ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszert, majd 2007-ben az ISO 14001:2004 szabvány szerint működtetett környezet-irányítási rendszert. Mindkét minősítésünk azóta is élő és folyamatosan fejlesztjük.  

Az ISO 9001 a minőségirányítási rendszerek (QMS) szabványa, az ISO 14001 pedig a környezetközpontú irányítási rendszerek (EMS) szabványa. Mindkettőt először a Nemzetközi Szabványügyi Szervezet (ISO) tett közzé 1987-ben, illetve 1996-ben. Mindkét szabvány felvázolja a minőségirányítási rendszerrel szemben támasztott követelményeket, beleértve a tervezési, -ellenőrzési és -fejlesztési folyamatokat. 

A tanúsítás szigorú ellenőrzési folyamatot foglal magában, amelyet akkreditált harmadik fél tanúsító szervezet végez, mely a mi esetünkben a világ egyik legelismertebb cégének hazai képviselője, a TÜV Rheinland InterCert Kft.

Címke nyomtatás

Környezetvédelem

ISO 14001:2015 környezetirányítási rendszer

A BCL Kft mindig nagy hangsúlyt fektetett a környezetvédelemre, ezért már több, mint 15 éve bevezettük az ISO 14001:2004 szabvány szerint működtetett környezetirányítási rendszert. 

Az ISO 14001:2015 előírja a vállalatok számára, hogy azonosítsák és értékeljék környezeti hatásukat, tűzzenek ki fejlesztési célokat, valamint folyamatosan figyelemmel kísérjék és javítsák környezeti teljesítményüket. Megköveteli a vállalatoktól, hogy megfeleljenek a vonatkozó környezetvédelmi előírásoknak, hangsúlyt helyez a környezeti fenntarthatóságra, továbbá előírja, hogy azonosítsák és értékeljék a környezeti kockázatokat, és tegyenek lépéseket azok megelőzésére vagy csökkentésére. Összességében az ISO 14001:2015 tanúsításnak való megfelelés segít minimalizálni a vállalatok környezeti hatását és előmozdítani a fenntarthatóságot. 

Hatékonyság maximalizálás