GYAKORI KÉRDÉSEK

Az általános átfutási időnk 2-5 munkanap, attól a pillanattól kezdve, hogy az Ön rendelése bekerül a rendszerünkbe. Amint feltölti vagy megküldi a nyomtatási adatokat, pontosabb szállítási időt tudunk mondani. A szállítási idők a címke típusától, az esetleges speciális kivitelektől és az aktuális gyártási mennyiségtől függően változhatnak. A becsült szállítási idő mindig megadásra kerül az árajánlatban vagy a rendelés visszaigazolásában. Célunk a lehető legnagyobb rugalmasság biztosítása, mindig igyekszünk megfelelni az Ön igényeinek.

Itt gyakori probléma, hogy a képernyők nem adnak hű képet a színekről. A képernyők az „RGB” színtérrel dolgoznak, és néha a színek kissé eltérnek attól, ahogyan nyomtatáskor megjelennek. A nyomtatáshoz a CMYK (cián, magenta, sárga és fekete) négy folyamatszínét használjuk. A színterek közötti konverzió néha színeltéréseket eredményezhet. Ezek ellensúlyozhatók a CMYK-ban létrehozott, professzionálisan előállított nyomtatási adatokkal és az általunk biztosított színpróbák használatával.

Az általunk használt standardizált eljárások (például a korábbi sorokkal való színösszehangolás), a legújabb mérési technikák és szigorú minőségellenőrzés garantálják, hogy minőség azonos marad a gyártási ciklusok között. Személyzetünk folyamatos képzése és a legújabb technológiák használata segít eliminálni a színeltéréseket. 

Szeretné pontosan tudni, hogyan fognak kinézni a címkék, amikor kikerülnek a gyártásból? Szívesen készítünk Önnek egy színmintát. Ezt aztán a gyártás során színegyeztetéshez is felhasználhatjuk. A színminta nem ugyanaz, mint a próbanyomat, amit szintén szívesen elkészítünk, de annak van némi költsége. 

Alapesetben az árajánlatunk tartalmazza a kiszállítás költségét az egész ország területén. Amennyiben a mi telephelyünkön veszi át az árut (Székesfehérvár, Alba Ipari Park, Zsurló utca 10., az M7-estől 2 percre), azt kérjük külön jelezze árajánlatkéréskor és megrendeléskor.

Számláját e-számlaként, e-mailben kapja meg, így minimalizálva a környezetre gyakorolt hatást.