Címke alapanyag választás

Mit kell figyelembe venni a címkéhez szükséges alapanyag és a megfelelő felületnemesítés kiválasztásakor? 

1. Vedd figyelembe azt a környezetet, amelyben a címkét használni fogod. Ki lesz-e téve hőnek, hőmérséklet-ingadozásnak, nedvességnek, vagy más potenciálisan káros körülményeknek? Ez segít meghatározni azt az alapanyag típusát és az esetleg szükséges egyéb eljárásokat, mint laminálás vagy lakkozás. 

2. Vedd figyelembe a címke tervezett használatát. Márkaépítésre, termékazonosításra, ipari folyamatban való azonosításra vagy más célokra fogod használni? Ez segít meghatározni, hogy milyen típusú kivitelezésre van szükség ahhoz, hogy a címke az adott felhasználásnak a legjobban feleljen meg, a lehető legjobban nézzen ki, könnyen olvasható legyen, tartós legyen – a felhasználás célja szerint. 

3. Vedd figyelembe az alkalmazott nyomtatási módszert. A különböző anyagok és felületek másként működnek a különböző nyomtatási módszerekkel, ezért fontos a megfelelő kombináció kiválasztása a kívánt eredmény eléréséhez. 

4. Végül vedd figyelembe a projekt költségvetését és ütemtervét. Egyes anyagok és felületek drágábbak lehetnek, vagy hosszabb ideig tarthat a beszerzésük vagy előállításuk, ezért fontos, hogy olyan lehetőségeket válassz, amelyek megvalósíthatók a projekt korlátain belül. 

Természetesen tanácsadóink minden fenti kérdésben nagy tapasztalattal tudnak segíteni. Ha tanácsra van szükséged, foglalj időpontot vagy keress bennünket elérhetőségeink egyikén. 

Minőségi címke alapanyag beszállítóink

BCL Előre gondolkozunk

HERMA Gmbh

A HERMA GmbH Európán kívül is ismert az öntapadós technológia területén szerzett szakértelméről, amely a ragasztókötés-gyártásra, az öntapadós termékekre, a címkézési megoldásokra és a címkézőgépekre terjed ki. A címkézőgépek részleg Filderstadtba történő áthelyezését követően egy olyan élvonalbeli létesítményt hoztak létre, amely az öntapadó technológia minden aspektusát egy fedél alatt egyesíti. A HERMA a ragasztóanyag technológiában is egyedit nyújt, többrétegű ragasztóanyagokat tud előállítani, melynek segítségével sokkal pontosabban tudja a ragasztási tulajdonságokat kalibrálni.

BCL Előre gondolkozunk

UPM Raflatac Oy

Az UPM Raflatac a világ egyik vezető címkealapanyag-szállítója, nagy teljesítményű vizuálisan lenyűgöző címkézési anyagokat, öntapadós papír- és fóliatermékeket hoznak létre az  alkalmazások széles köréhez, amelyek hozzájárulnak a fenntarthatóbb címkézéshez.  

BCL Előre gondolkozunk

Avery Dennison Materials

Az Avery Dennison Materials globális anyagtudományi és digitális azonosítási megoldásokkal foglalkozó vállalat, amely több mint 50 országban van jelen. Márka- és információcímkézési megoldásokat kínál, beleértve a nyomásérzékeny anyagokat, rádiófrekvenciás azonosító (RFID) betéteket és címkéket, valamint számos átalakított terméket és megoldást. Címkézési és funkcionális anyagok széles skáláját tervezik és gyártják, amelyek javítják a márkás csomagolást, hordozzák vagy megjelenítik a fizikai és a digitális világot összekötő információkat, és javítják az ügyfelek termékteljesítményét. 

BCL Előre gondolkozunk

BUDAVAL Papírfeldolgozó ZRt.

A BUDAVAL Papírfeldolgozó Zrt. nyomdaipari öntapadó papír- és fóliaanyagok gyártásával foglalkozik. Ezeket az anyagokat tekercsben és különböző méretű lapokban egyaránt gyártják. 30 év tapasztalatával kialakított modern termékválasztékkal és technológiával rendelkeznek.