Nyomatlan címke

Nyomatlan címke

A nyomatlan címkék sokoldalú lehetőséget kínálnak azoknak a vállalkozásoknak, akiknek testre szabható rugalmasságra van szükségük a különböző alkalmazásokhoz. Ezeket a címkéket általában olyan helyeken használják, ahol speciális, változó információkat kell házon belül nyomtatni, például szállítási címke, raktári címke, logisztikai címke, raklap címke és sok más felhasználás minden ágazatban.

A BCL sokoldalú tapasztalattal rendelkezik a nyomatlan címke piacon, mert ügyfeleink egy jelentős része nyomatlan címke felhasználó, így a különböző iparági igényekkel és felhasználási kihívásokkal is tisztában vagyunk.

Nyomatlan címke​

Anyagfelhasználás

Az üres címkék anyagok széles választékából készülnek, hogy megfeleljenek a különböző nyomtatási módszereknek és alkalmazási követelményeknek. A papírcímkék általános használatra szolgálnak az irodákban és a kiskereskedelemben, míg a szintetikus anyagokat, például a poliésztert, a polipropilént vagy a vinilt olyan alkalmazásokhoz használják, amelyek tartósságot és víz-, olaj- vagy vegyszerállóságot igényelnek. Ezek az anyagok kompatibilisek a különböző típusú nyomtatókkal, beleértve a lézer-, tintasugaras, hőtranszferes és közvetlen hőnyomtatókat.

Kihívások

Az üres, nyomtatás nélküli címkék fő kihívásai közé tartozik a különböző nyomtatókkal és alkalmazásokkal való kompatibilitás biztosítása. A címkéknek simán kell átmenniük a nyomtatókon anélkül, hogy elakadást vagy igazítási hibát okoznának. Egy másik kihívás a megfelelő ragasztó kiválasztása az adott felhasználási esethez, függetlenül attól, hogy állandónak, eltávolíthatónak vagy áthelyezhetőnek kell lennie, valamint annak biztosítása, hogy a címke anyaga jól teljesítsen a tervezett környezeti feltételek mellett.

Alkalmazások

Az üres címkéket széles körben használják a logisztikában az igény szerinti szállítási címkék létrehozásához, a kiskereskedelemben az árcímkézéshez és a termékinformációkhoz, valamint az irodákban a dokumentumok és eszközök rendszerezéséhez. Népszerűek az eseménykezelésben is az egyéni névjelvények létrehozásához, valamint a gyártásban a szerializált vagy vonalkódos készletcímkék szükség szerinti előállításához

Tervezés és testreszabás

Bár ezek a címkék eredendően üresek, méretük, alakjuk és kivitelük szempontjából jelentős testreszabási lehetőségeket kínálnak. Adott nyomtatótípusokhoz és használati forgatókönyvekhez igazíthatók, és a megfelelő nyomtatóval teljesen testreszabott címketervek készíthetők szöveggel, grafikával és vonalkódokkal, szükség szerint nyomtatva.

Referenciáink

Üres, nyomatlan címkék

Az üres, nyomtatás nélküli címkék maximális rugalmasságot biztosítanak az igény szerinti, testreszabható címkézési igényekhez. Alapvető ellátást jelentenek olyan környezetekben, amelyek gyors reagálást igényelnek a változó címkézési követelményekre, támogatva az üzleti műveletek hatékonyságát és alkalmazkodóképességét