Színes, eladásösztönző termékcímke

Emeld márkád értékét élénk, egyedi nyomtatású címkékkel!

Fedezd fel, hogyan tudjuk segíteni márkád fejlődését!

 

A BCL-nél tisztában vagyunk azzal, hogy a címke több, mint egy matrica – a márkaidentitás létfontosságú része. 

Akár új terméket dobsz piacra, frissíted a csomagolást vagy szeretnéd ha terméked kitűnne a polcokon, digitális címkenyomtatási szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljenek az igényeidnek.

Prégelés

Prégelés

Fémfóliákat (arany, ezüst, holografikus, stb.) használ, hogy luxus és prémium érzetet adjon, kiemelve a címkét egy fényes, tükröződő hatással.

formalakkozott címke

Formalakkozás

Fényes felületet ad a címke meghatározott területein, látványos kontrasztot teremtve a matt és fényes felületek között, kiemelve a fontosabb dizájnelemeket.

laminált címke

Laminálás

Védőréteget visz fel a címkére, amely lehet fényes vagy matt, javítva a tartósságot és ellenállást a nedvességgel, karcolásokkal és fakulással szemben.

lakkozott címke

Lakkozás

Védő és dekoratív bevonatot ad, elérhető fényes, matt vagy selyemfényű felülettel, javítva a címke megjelenését és tartósságát.

metalizált címke

Metalizált

Metál festék vagy alapanyag használata, hogy csillogást és fényt adjon a dizájn meghatározott elemeinek, prémium vagy luxus megjelenést kölcsönözve a címkének.

átlátszó címke

Átlátszó címke

Átlátszó alapanyagot használ, hogy "címke nélküli" hatást hozzon létre, lehetővé téve a termék vagy csomagolás színének megjelenését, modern és elegáns érzetet adva.

Grafikai szolgáltatás

Címke nyomtatás

Dolgozunk azon, hogy grafikai tervezéssel és tanácsadással bővítsük szolgáltatásainkat – hamarosan.

Itt tedd fel kérdésed vagy kérj ajánlatot!

Azért, hogy nyugalommal rendelj, adott cikk első rendelésekor biztosítjuk a cseregarancia lehetőségét (értékhatárhoz kötve, de nem csak minőségi kifogás esetén), azaz ha valamiért nem felel meg az először rendelt tétel, akkor kicseréljük. 

Kérj díjmentes konzultációt, hogy együtt találjuk meg a számodra legjobb megoldást.