Zökkenőmentes működés, gyors szállítás, maximális megbízhatóság
A gyártó és logisztikai cégek álma
Átláthatóság és rendszerezhetőség
Segítünk a raktározás mindennapjaiban
Előző
Következő

Cseregarancia

Ha valamiért nem felel meg a címke – kicseréljük!

Hozzáértés

Több mint 20 éves tapasztalat a címkegyártásban és jelöléstechnikában

Profi eszközök

Legmodernebb nyomdagépek garantálják a minőségi kivitelezést

Szaktanácsadás

Szakmai tanácsadó a címke tervezés és a kivitelezés folyamán

Általánosságban a gyártási-logisztikai címkékről

A nyomatlan címkék felhasználása nélkülözhetetlen a gyártó cégeknél és a logisztikai szektorban egyaránt. Ezek a címkék elsősorban a változó információ átadására szolgálnak, segítve a gyártói, logisztikai folyamatokat, és a termékek kereskedelmi forgalomba kerülését. Cégünk egyik fontos terméke ezek a nyomatlan címkék. Azért, hogy a beszerzők, cégtulajdonosok, ügyintézők a legteljesebb nyugalommal rendelhessenek ebből a termékből, biztosítjuk a cseregarancia lehetőséget (értékhatárhoz kötve, nem minőségi kifogás esetén is), azaz ha valamiért a gyártási-logisztikai folyamatban nem felel meg az először rendelt tétel, akkor kicseréljük! A nyomatlan címkék rugalmas megoldást nyújtanak, lehetővé téve, hogy saját, változó információkkal lásd el a termékeket, legyen szó termékazonosításról, árjelölésről, raktározási vagy szállítási információról, illetve bármilyen más adatról. Címkéink lehetővé teszik az önálló testreszabást, amely megfelel a specifikus igények kiszolgálására is. A változó információ nyomtatásához nagy címkenyomtató kínálattal is rendelkezünk.

Milyen nyomatlan címkére van szükséged?”

Fordulj hozzánk bizalommal, ha bármi kérdésed van. Kérj díjmentes ajánlatot!

Rólunk

Több mint 20 éve vagyunk jelen a címkék és jelöléstechnikai termékek gyártásában. Az évek során széles körű tapasztalatot szereztünk és számos iparág sajátosságait és egyedi igényeit is megismertük. Partnereink között vannak szereplők a raktárlogisztikai és szállítmányozási vállalatoktól kezdve, az autó- és elektronikai iparon át, egészen a kozmetikai iparig. Ezek mellett az élelmiszeripari vállalatok és az egészségügyi szektor is szerepel partnereink között.

Célkitűzésünk az, hogy ügyfeleinknek hatékonyabb üzleti folyamatokat, termékeik megkülönböztetését, illetve kiemelését biztosítsuk. Hiszen jól tudjuk, hogy a megfelelő design, a jól megválasztott arculat, hatalmas erővel bír, és képes kiemelni a polcok soraiból a termékünket.

Azért, hogy a beszerzők, cégtulajdonosok, ügyintézők a legteljesebb nyugalommal rendelhessenek biztosítjuk a cseregarancia lehetőséget (értékhatárhoz kötve, nem minőségi kifogás esete), azaz ha valamiért nem felel meg az először rendelt tétel, akkor kicseréljük!

Bízunk benne, hogy cégünk sokoldalú megoldásai és szakértelme hozzájárul a te üzleti sikereidhez is!

Rólunk mondták

Ajánlatkérés

Azért, hogy nyugalommal rendelj, biztosítjuk a cseregarancia lehetőségét (értékhatárhoz kötve, nem minőségi kifogás esetén), azaz ha valamiért nem felel meg az először rendelt tétel, akkor kicseréljük. Kérj díjmentes konzultációt, hogy együtt találjuk meg a számodra legjobb megoldást. Kérj díjmentes konzultációt, hogy együtt találjuk meg a számodra legjobb megoldást!