Mindenre címkét aggatunk!
Így lesz a te terméked is informatív, dekoratív, követhető és mindig célba érkező

Cseregarancia

Ha valamiért nem felel meg a címke – kicseréljük!

Hozzáértés

Több mint 20 éves tapasztalat a címkegyártásban és jelöléstechnikában

Profi eszközök

Legmodernebb nyomdagépek garantálják a minőségi kivitelezést

Szaktanácsadás

Szakmai tanácsadó a címke tervezés és a kivitelezés folyamán

Szolgáltatásaink

Raktárlogisztika és szállítás

Korszerű és megbízható címkézési megoldásokat nyújtunk, amelyek segítenek azonosítani és nyomon követni a csomagokat és árukészleteket, optimalizálva ezzel a logisztikai folyamatokat és növelve a hatékonyságot.

Autógyártás és autóipari beszállítók

Az ágazat egyedi igényeit követve biztosítjuk a megfelelő címkék és jelöléstechnikai megoldásokat, amelyek hozzájárulnak a termelési folyamatok hatékonyságához és minőségéhez.

Elektronikai alkatrész gyártók

Folyamatosan fejlesztjük és optimalizáljuk az elektronikai alkatrészek címkézésére szolgáló technológiákat, biztosítva a pontos azonosítást és a magas szintű termékminőséget.

Étrendkiegészítők és kozmetikai termékek

A szépség- és egészségipari termékek szegmensében a címkék és jelöléstechnikai megoldásaink elősegítik a márkák megkülönböztetését és a termékinformációk, összetevők hatékony átadását, hozzájárulva a fogyasztói bizalom és elégedettség.

Műanyagipari és vegyipari gyártók

Ellenálló és az ipari előírásokat követő címkékkel és jelöléstechnikai termékekkel segítjük a műanyagipari és vegyipari szektorokat a termékek azonosításában és nyomon követésében, garantálva a termékbiztonságot és minőséget.

Élelmiszergyártók és élelmiszer kiskereskedelmi láncok

A biztonságos és pontos címkézés kulcsfontosságú az élelmiszeripari szektorban. Megoldásainkkal hozzájárulunk az élelmiszerek nyomon követéséhez, és többek között az összetevők vagy allergéninformációk pontos közléséhez.

Egészségügy és laboratóriumok

Egyedi igényű minőségű címkékkel és jelöléstechnikai termékekkel segítjük az egészségügyi intézményeket és laboratóriumokat a hatékony és biztonságos működésben.

Borászatok és kézműves sörök

Egyedi, személyre szabott megoldásokat kínálunk, amelyekkel a borászatok és sörfőzdék minél jobban meg tudják különböztetni termékeiket, elősegítve ezzel a márkaismertségüket.

Rendezvények

Az események és rendezvények szervezői számára biztosítunk címkéket és jelöléstechnikai megoldásokat, amelyek segítik a helyszín, a résztvevők és a felszerelések hatékony azonosítását és szervezését.

Fordulj hozzánk bizalommal, ha bármi kérdésed van. Kérj díjmentes ajánlatot!

Rólunk

Több mint 20 éve vagyunk jelen a címkék és jelöléstechnikai termékek gyártásában. Az évek során széles körű tapasztalatot szereztünk és számos iparág sajátosságait és egyedi igényeit is megismertük. Partnereink között vannak szereplők a raktárlogisztikai és szállítmányozási vállalatoktól kezdve, az autó- és elektronikai iparon át, egészen a kozmetikai iparig. Ezek mellett az élelmiszeripari vállalatok és az egészségügyi szektor is szerepel partnereink között.

Célkitűzésünk az, hogy ügyfeleinknek hatékonyabb üzleti folyamatokat, termékeik megkülönböztetését, illetve kiemelését biztosítsuk. Hiszen jól tudjuk, hogy a megfelelő design, a jól megválasztott arculat, hatalmas erővel bír, és képes kiemelni a polcok soraiból a termékünket.

Azért, hogy a beszerzők, cégtulajdonosok, ügyintézők a legteljesebb nyugalommal rendelhessenek biztosítjuk a cseregarancia lehetőséget (értékhatárhoz kötve, nem minőségi kifogás esete), azaz ha valamiért nem felel meg az először rendelt tétel, akkor kicseréljük!

Bízunk benne, hogy cégünk sokoldalú megoldásai és szakértelme hozzájárul a te üzleti sikereidhez is!

Rólunk mondták

Ajánlatkérés

Azért, hogy nyugalommal rendelj, biztosítjuk a cseregarancia lehetőségét (értékhatárhoz kötve, nem minőségi kifogás esetén), azaz ha valamiért nem felel meg az először rendelt tétel, akkor kicseréljük. Kérj díjmentes konzultációt, hogy együtt találjuk meg a számodra legjobb megoldást!