Minőség és Anyagok

Minőségi alapanyagszállítók

HERMA GmbH

A HERMA GmbH Európán kívül is ismert az öntapadós technológia területén szerzett szakértelméről, amely a ragasztókötés-gyártásra, az öntapadós termékekre, a címkézési megoldásokra és a címkézőgépekre terjed ki. A címkézőgépek részleg Filderstadtba történő áthelyezését követően egy olyan élvonalbeli létesítményt hoztak létre, amely az öntapadó technológia minden aspektusát egy fedél alatt egyesíti. A HERMA a ragasztóanyag technológiában is egyedit nyújt, többrétegű ragasztóanyagokat tud előállítani, melynek segítségével sokkal pontosabban tudja a ragasztási tulajdonságokat kalibrálni.

UPM Raflatac Oy

Az UPM Raflatac a világ egyik vezető címkealapanyag-szállítója, nagy teljesítményű vizuálisan lenyűgöző címkézési anyagokat, öntapadós papír- és fóliatermékeket hoznak létre az  alkalmazások széles köréhez, amelyek hozzájárulnak a fenntarthatóbb címkézéshez.  

Avery Dennison Materials

Az Avery Dennison Materials globális anyagtudományi és digitális azonosítási megoldásokkal foglalkozó vállalat, amely több mint 50 országban van jelen. Márka- és információcímkézési megoldásokat kínál, beleértve a nyomásérzékeny anyagokat, rádiófrekvenciás azonosító (RFID) betéteket és címkéket, valamint számos átalakított terméket és megoldást. Címkézési és funkcionális anyagok széles skáláját tervezik és gyártják, amelyek javítják a márkás csomagolást, hordozzák vagy megjelenítik a fizikai és a digitális világot összekötő információkat, és javítják az ügyfelek termékteljesítményét. 

BUDAVAL Papírfeldolgozó ZRt.

A BUDAVAL Papírfeldolgozó Zrt. nyomdaipari öntapadó papír- és fóliaanyagok gyártásával foglalkozik. Ezeket az anyagokat tekercsben és különböző méretű lapokban egyaránt gyártják. 30 év tapasztalatával kialakított modern termékválasztékkal és technológiával rendelkeznek. 

Alapanyagválasztás

Mit kell figyelembe venni a címkéhez szükséges alapanyag és a megfelelő felületnemesítés kiválasztásakor? 

1. Vegye figyelembe azt a környezetet, amelyben a címkét használni fogjuk. Ki lesz-e téve hőnek, hőmérséklet-ingadozásnak, nedvességnek, vagy más potenciálisan káros körülményeknek? Ez segít meghatározni azt az alapanyag típusát és az esetleg szükséges egyéb eljárásokat, mint laminálás vagy lakkozás. 

2. Vegye figyelembe a címke tervezett használatát. Márkaépítésre, termékazonosításra, ipari folyamatban való azonosításra vagy más célokra fogják használni? Ez segít meghatározni, hogy milyen típusú kivitelre van szükség ahhoz, hogy a címke az adott felhasználásnak a legjobban feleljen meg, a lehető legjobban nézzen ki vagy könnyen olvasható legyen, a felhasználás célja szerint. 

3. Vegye figyelembe az alkalmazott nyomtatási módszert. A különböző anyagok és felületek másként működnek a különböző nyomtatási módszerekkel, ezért fontos a megfelelő kombináció kiválasztása a kívánt eredmény eléréséhez. 

4. Végül vegye figyelembe a projekt költségvetését és ütemtervét. Egyes anyagok és felületek drágábbak lehetnek, vagy hosszabb ideig tarthat a beszerzésünk vagy előállításuk, ezért fontos, hogy olyan lehetőségeket válasszon, amelyek megvalósíthatók a projekt korlátain belül. 

Természetesen tanácsadóink minden fenti kérdésben nagy tapasztalattal tudnak segíteni. Ha tanácsadásra van szüksége foglaljon időpontot – időpontfoglalás. 

Jelöléstechnikai partnereink

Toshiba TEC Germany Imaging Systems GmbH

Az iparban, a logisztikában és a kereskedelemben, valamint az egészségügyben és a szolgáltatási szektorban széleskörűen alkalmazható informatikai termékek vezető szállítója.

Novexx Solutions GmbH

Első osztályú azonosítási és címkézési megoldásokat kínálnak termékekre, kartondobozokra és raklapokra, amelyek az ellátási lánc optimalizálását ígérik.

SATO Europe GmbH

A SATO az embereket, árukat és információkat összekötő auto-ID megoldások vezető globális szállítója.

Avery Dennison MaterialsRom SRL

Egy globális anyagtudományi és digitális azonosítási megoldásokkal foglalkozó vállalat. Márka- és információcímkézési megoldásokat kínálnak, beleértve a nyomásérzékeny anyagokat, rádiófrekvenciás azonosító (RFID) betéteket és címkéket, valamint számos átalakított terméket és megoldást.

ARMOR S.A.

Megoldásaikkal az összetétel és a bevonatok elkötelezettek az innováció mellett, hogy a jövő kihívásainak megfeleljenek. Szolgáltatásaik közé tartoznak: felelős nyomtatás, szalagok termikus transzfernyomtatáshoz, szálak 3D nyomtatáshoz, fóliák akkumulátorokhoz, egyedi napelemes megoldások.

LABELMATE SPRL-BVBA

Megoldásaikkal céljuk, hogy egyszerűbbé, gyorsabbá és hatékonyabbá tegyék a címkenyomtatási folyamatokat olyan intelligens és tartós eszközök kifejlesztésével, amelyek a nyomtatási vagy felhelyezési folyamat előtt, alatt vagy után támogatják kezelőjüket.

Seagull Scientific Europe, Inc.

Szolgáltatásaikkal küldetéskritikus tervezési és nyomtatási problémák megoldását segítik elő.

Dynic (UK) Ltd

Az ütközőnyomtató szalagok gyártásával, átalakításával és forgalmazásával, valamint hőátviteli szalagokkal, ápolócímke-anyagokkal, és páratartalom-leválasztó lapokkal, a kabinlégszűrő anyagokkal és a speciális csomagoló- és burkolóanyagokkal foglalkoznak.

Cole Fabrics Plc

A textíliák és szalagok terén szerzett szakértelmük és tapasztalatuk lehetővé teszik a termékek fejlesztését a nyers szálaktól egészen a késztermékekig. Nyomtatási technikák széles skáláját kínálják, beleértve a fóliás, emelt, rotációs, szitanyomásos és transzfer technikákat.

Euro Plus d. o. o.

A világ legnagyobb felhőalapú vállalati címkézési és műtárgykezelési szolgáltatója, amely végponttól végpontig tartó címkézési megoldási platformot kínál minden méretű vállalat számára.

Minőségi szervízszolgáltatás

Vállalatunk minőségi, professzionális szervizszolgáltatást nyújt. Vonalkód nyomtatók szervizét és karbantartását eredeti gyári alkatrészek felhasználásával végezzük, csak a legmegbízhatóbb és legjobb minőségű alkatrészeket használjuk a javításokhoz. Szakembereink rendszeresen részt vesznek a gyártók által szervezett továbbképzéseken, hogy mindig naprakészek legyenek a legújabb technológiák és módszerek terén, így biztosítva a pontos, gyors és megbízható munkavégzést. 

Elkötelezettek vagyunk az ügyfeleink elégedettsége iránt, és minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy a lehető legjobb szervizszolgáltatást nyújtsuk. Rendkívül fontos számunkra az ügyfélkapcsolatok kiépítése, és mindig elsőbbséget élvez ügyfeleink elégedettsége. 

Minőségbiztosítás

ISO 9001:2015 és az ISO 14001:2015 

A BCL Kft mindig nagy hangsúlyt fektetett a minőségre, ezért már több, mint 20 éve bevezettük az ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszert, majd 2007-ben az ISO 14001:2004 szabvány szerint működtetett környezetirányítási rendszert. Mindkét minősítésünk azóta is élő és folyamatosan fejlesztjük.  

Az ISO 9001 a minőségirányítási rendszerek (QMS) szabványa, az ISO 14001 pedig a környezetközpontú irányítási rendszerek (EMS) szabványa. Mindkettőt először a Nemzetközi Szabványügyi Szervezet (ISO) tett közzé 1987-ben, illetve 1996-ben. Mindkét szabvány felvázolja a minőségirányítási rendszerrel szemben támasztott követelményeket, beleértve a tervezési, -ellenőrzési és -fejlesztési folyamatokat. 

A tanúsítás szigorú ellenőrzési folyamatot foglal magában, amelyet akkreditált harmadik fél tanúsító szervezet végez, mely a mi esetünkben a világ egyik legelismertebb cégének hazai képviselője, a TÜV Rheinland InterCert Kft.

Környezetvédelem

Környezetirányítási rendszer a fenntarthatóságért 

A BCL Kft mindig nagy hangsúlyt fektetett a környezetvédelemre, ezért már több, mint 15 éve bevezettük az ISO 14001:2004 szabvány szerint működtetett környezetirányítási rendszert. 

Az ISO 14001:2015 előírja a vállalatok számára, hogy azonosítsák és értékeljék környezeti hatásukat, tűzzenek ki fejlesztési célokat, valamint folyamatosan figyelemmel kísérjék és javítsák környezeti teljesítményüket. Megköveteli a vállalatoktól, hogy megfeleljenek a vonatkozó környezetvédelmi előírásoknak, hangsúlyt helyez a környezeti fenntarthatóságra, továbbá előírja, hogy azonosítsák és értékeljék a környezeti kockázatokat, és tegyenek lépéseket azok megelőzésére vagy csökkentésére. Összességében az ISO 14001:2015 tanúsításnak való megfelelés segít minimalizálni a vállalatok környezeti hatását és előmozdítani a fenntarthatóságot. 

Alapanyagok a fenntarthatóságért

Legnagyobb öntapadó címke beszállítóink, a HERMA Gmbh és az UPM Raflatac OY a környezettudatos papírgyártók vezető példái. Mindkét vállalat bizonyította a fenntarthatóság iránti elkötelezettségét környezetbarát termelési gyakorlatok alkalmazásával, megújuló anyagok használatával és olyan innovatív termékek fejlesztésével, amelyek csökkentik a környezeti hatást.

Ennek eredményeként büszkék vagyunk arra, hogy partneri kapcsolatban állunk ezekkel a környezettudatos beszállítókkal, tudva, hogy öntapadó papír termékeink nemcsak kiváló minőségűek, hanem megfelelnek saját magas fenntarthatósági törekvéseinknek is. 

Emberek - Gépek - Anyagok – Technológia

Egy képzett és tapasztalt szakemberekből álló csapat kritikus fontosságú a kiváló minőségű címkék előállításához. A grafikusoktól a nyomdai operátorokon át a minőségellenőrzési szakemberekig a csapat minden tagja létfontosságú szerepet játszik annak biztosításában, hogy a végtermék megfeleljen az ügyfeleink által elvárt színvonalnak.   

A legmagasabb szinten működtetett, minőségi nyomdai berendezések szintén elengedhetetlenek a kiváló minőségű címke gyártásához. A megbízható és jól karbantartott géppark biztosítja a következetes színhűséget, vagy a stancolók esetében a pontos kivágást és kiszerelést. Döntő fontosságú, hogy olyan berendezésekbe fektessünk be, amelyek alapanyagok és címketervek széles skáláját képesek befogadni. 

A címkegyártás során felhasznált alapanyagok minősége egy másik kritikus tényező a végtermék általános minőségének meghatározásában. A kifejezetten címkenyomtatáshoz tervezett, kiváló minőségű papír és műanyagalapú anyagok használata biztosítja, hogy a címkék tartósak, sérülésállóak és állandó minőségűek legyenek, illetve a vevő által éppen megszabott kritériumoknak feleljen meg.  

A technológia fejlődése jelentősen javította a címkenyomtatási folyamatot az elmúlt évtizedben. A digitális nyomtatási technológia nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé a címketervezésben, kis sorozatokat, egyediesített címkéket és gyorsabb átfutási időket tesz lehetővé. 

Összefoglalva, mind a négy elem – emberek, gépek, anyagok és technológia – kritikus fontosságú a legjobb minőségű címkék eléréséhez,  pont úgy ahogyan egy képzett karmester irányít egy szimfonikus zenekart, hogy harmonikus remekművet hozzon létre, a címkenyomtatásban dolgozó alkalmazottaink, gépeink, alapanyagaink és a technológia együtt dolgoznak, hogy lenyűgöző vizuális szimfóniát hozzanak létre.