Jelöléstechnika

Jelöléstechnikai partnerek

Toshiba TEC Germany Imaging Systems GmbH

Az iparban, a logisztikában és a kereskedelemben, valamint az egészségügyben és a szolgáltatási szektorban széleskörűen alkalmazható informatikai termékek vezető szállítója.

Novexx Solutions GmbH

Első osztályú azonosítási és címkézési megoldásokat kínálnak termékekre, kartondobozokra és raklapokra, amelyek az ellátási lánc optimalizálását ígérik.

SATO Europe GmbH

A SATO az embereket, árukat és információkat összekötő auto-ID megoldások vezető globális szállítója.

Avery Dennison MaterialsRom SRL

Egy globális anyagtudományi és digitális azonosítási megoldásokkal foglalkozó vállalat. Márka- és információcímkézési megoldásokat kínálnak, beleértve a nyomásérzékeny anyagokat, rádiófrekvenciás azonosító (RFID) betéteket és címkéket, valamint számos átalakított terméket és megoldást.

ARMOR S.A.

Megoldásaikkal az összetétel és a bevonatok elkötelezettek az innováció mellett, hogy a jövő kihívásainak megfeleljenek. Szolgáltatásaik közé tartoznak: felelős nyomtatás, szalagok termikus transzfernyomtatáshoz, szálak 3D nyomtatáshoz, fóliák akkumulátorokhoz, egyedi napelemes megoldások.

LABELMATE SPRL-BVBA

Megoldásaikkal céljuk, hogy egyszerűbbé, gyorsabbá és hatékonyabbá tegyék a címkenyomtatási folyamatokat olyan intelligens és tartós eszközök kifejlesztésével, amelyek a nyomtatási vagy felhelyezési folyamat előtt, alatt vagy után támogatják kezelőjüket.

Seagull Scientific Europe, Inc.

Szolgáltatásaikkal küldetéskritikus tervezési és nyomtatási problémák megoldását segítik elő.

Dynic (UK) Ltd

Az ütközőnyomtató szalagok gyártásával, átalakításával és forgalmazásával, valamint hőátviteli szalagokkal, ápolócímke-anyagokkal, és páratartalom-leválasztó lapokkal, a kabinlégszűrő anyagokkal és a speciális csomagoló- és burkolóanyagokkal foglalkoznak.

Cole Fabrics Plc

A textíliák és szalagok terén szerzett szakértelmük és tapasztalatuk lehetővé teszik a termékek fejlesztését a nyers szálaktól egészen a késztermékekig. Nyomtatási technikák széles skáláját kínálják, beleértve a fóliás, emelt, rotációs, szitanyomásos és transzfer technikákat.

Euro Plus d. o. o.

A világ legnagyobb felhőalapú vállalati címkézési és műtárgykezelési szolgáltatója, amely végponttól végpontig tartó címkézési megoldási platformot kínál minden méretű vállalat számára.

Minőségi szervízszolgáltatás

Vállalatunk minőségi, professzionális szervizszolgáltatást nyújt. Vonalkód nyomtatók szervizét és karbantartását eredeti gyári alkatrészek felhasználásával végezzük, csak a legmegbízhatóbb és legjobb minőségű alkatrészeket használjuk a javításokhoz. Szakembereink rendszeresen részt vesznek a gyártók által szervezett továbbképzéseken, hogy mindig naprakészek legyenek a legújabb technológiák és módszerek terén, így biztosítva a pontos, gyors és megbízható munkavégzést. 

Elkötelezettek vagyunk az ügyfeleink elégedettsége iránt, és minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy a lehető legjobb szervizszolgáltatást nyújtsuk. Rendkívül fontos számunkra az ügyfélkapcsolatok kiépítése, és mindig elsőbbséget élvez ügyfeleink elégedettsége.