Te mindent tudsz a termékedről?
Mondd is el róla a tökéletes címke segítségével!
Segítünk megmutatni terméked legjobb oldalát
Előző
Következő

Cseregarancia

Ha valamiért nem felel meg a címke – kicseréljük!

Hozzáértés

Több mint 20 éves tapasztalat a címkegyártásban és jelöléstechnikában

Profi eszközök

Legmodernebb nyomdagépek garantálják a minőségi kivitelezést

Szaktanácsadás

Szakmai tanácsadó a címke tervezés és a kivitelezés folyamán

Általánosságban a termékgyártói szektorról

A jó címke szinte megszólal… Talán idézőjelbe is tehetnénk, hiszen gyakran elhangzó kijelentés, amikor annak fontosságát latolgatjuk, hogy mekkora jelentősége van az egy-egy terméken megjelenő, fő stíluselemeket tartalmazó címkéknek.

Az egyedi termékcímkék rendkívül fontosak minden vállalkozás számára, különösen a gyártói szegmensben tevékenykedők számára. Ezek a címkék olyan információkat közvetítenek a vásárlók felé, mint a termékek összetevői vagy akár a használati feltételek. Ezek mellett a márkaidentitást is meghatározzák és megkülönböztetik a terméket a versenytársaktól, kiemelve a cég logóját, arculati- és desing elemeiket.

Előnyeink közé tartozik, hogy nagyobb volumenű megrendelések mellett, a kisebb példányszámban gyártani kívánó ügyfeleink igényeit is ki tudjuk szolgálni kedvező árfekvés mellett.

Miért van szükséged design címkékre?

Fordulj hozzánk bizalommal, ha bármi kérdésed van. Kérj díjmentes ajánlatot!

Rólunk

Több mint 20 éve vagyunk jelen a címkék és jelöléstechnikai termékek gyártásában. Az évek során széles körű tapasztalatot szereztünk és számos iparág sajátosságait és egyedi igényeit is megismertük. Partnereink között vannak szereplők a raktárlogisztikai és szállítmányozási vállalatoktól kezdve, az autó- és elektronikai iparon át, egészen a kozmetikai iparig. Ezek mellett az élelmiszeripari vállalatok és az egészségügyi szektor is szerepel partnereink között.

Célkitűzésünk az, hogy ügyfeleinknek hatékonyabb üzleti folyamatokat, termékeik megkülönböztetését, illetve kiemelését biztosítsuk. Hiszen jól tudjuk, hogy a megfelelő design, a jól megválasztott arculat, hatalmas erővel bír, és képes kiemelni a polcok soraiból a termékünket.

Azért, hogy a beszerzők, cégtulajdonosok, ügyintézők a legteljesebb nyugalommal rendelhessenek biztosítjuk a cseregarancia lehetőséget (értékhatárhoz kötve, nem minőségi kifogás esete), azaz ha valamiért nem felel meg az először rendelt tétel, akkor kicseréljük!

Bízunk benne, hogy cégünk sokoldalú megoldásai és szakértelme hozzájárul a te üzleti sikereidhez is!

Rólunk mondták

Ajánlatkérés

Azért, hogy nyugalommal rendelj, biztosítjuk a cseregarancia lehetőségét (értékhatárhoz kötve, nem minőségi kifogás esetén), azaz ha valamiért nem felel meg az először rendelt tétel, akkor kicseréljük. Kérj díjmentes konzultációt, hogy együtt találjuk meg a számodra legjobb megoldást. Kérj díjmentes konzultációt, hogy együtt találjuk meg a számodra legjobb megoldást!